Foredrag

Kontakt

 

 

3 BEHANDLINGSSTEDER:

  • Mørkøv - Værløse - Vesterbro

Se adresser her

 

Skriv til mig her

Hoffmann Hundemasage & Fysioterapi

v/Helle Hoffmann

Ringstedvej 56

4440 Mørkøv

Tlf.: 27 47 14 91

E-mail:info@helle-hoffmann.dk

 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få automatisk besked om kurser, tilbud m.m.

Tilmelding til nyhedsbrev

Foredrag

Nedenfor finder du forskelllige emner, som jeg typisk holder foredrag om. Ønsker du et foredrag om et andet emne end nedenstående, så er du velkommen til at kontakte mig for et tilbud.

HUNDEMASSAGE

Hvad er hundemassage, og hvorfor er det godt for vores hunde? Hvilke hunde kan tåle at blive masseret? Hvad kan massage betyde for hundens adfærd?

 

Foredraget varer ca. 1½ time og vil indeholder teori omkring hundens anatomi samt information om massagens gavnlige effekt. Derudover er der mulighed for demonstration på en eller flere udvalgte hunde.

OPVARMNING/NEDKØLING/STABILITETSTRÆNING

Hvorfor er opvarmning og nedkøling vigtigt i forhold til hunde? Hvilke øvelser kan man lave med sin hund? Få konkrete tips og øvelser til, hvordan du holder din hund fit hele dens liv.

 

Foredraget varer ca.1½ time og vil dels indeholde teori omkring baggrunden for opvarmning/nedkøling dels forslag til øvelser.

 

KRANIOSAKRAL TERAPI TIL HUNDE/HESTE

Hvad er kraniosakral terapi, og hvordan virker det på hundene/hestene? Hvilke hunde/heste vil have godt af kraniosakral terapi, og hvordan foregår en behandling.

 

Foredraget indeholder generel teori omkring kraniosakral terapi samt case-stories om hunde/heste behandlet med denne metode.

PRIS PÅ FOREDRAG

Et foredrag koster kr. 3.000,- + moms og kørsel efter statens takster og tilpasses altid efter den forsamling jeg skal tale for.

 

Hvis du/I ønsker et foredrag om et andet emne end ovenstående eller har ideer til et andet koncept for foredraget er du/I naturligvis altid velkomne til at kontakte mig.