Foredrag

Kontakt


!!!! ONLINE BOOKING !!!!

Book selv den tid, der passer dig bedst, når det passer dig.


2 BEHANDLINGSSTEDER: 

  • Mørkøv - Værløse

Se adresser her


Skriv til mig her

Hoffmann Hundemasage & Fysioterapi

v/Helle Hoffmann

Ringstedvej 56

4440 Mørkøv

Tlf.: 27 47 14 91

E-mail:info@helle-hoffmann.dk


NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få automatisk besked om kurser, tilbud m.m.

Tilmelding til nyhedsbrev

Foredrag

Nedenfor finder du forskelllige emner, som jeg typisk holder foredrag om. Ønsker du et foredrag om et andet emne end nedenstående, så er du velkommen til at kontakte mig for et tilbud.

 

SÅDAN HOLDER DU DIN HUND FIT - HELE LIVET

Få tips og tricks til, hvordan du holder din hund sund og fysisk fit hele livet igennem, så den også får en god alderdom. Under foredraget kommer jeg ind på hundens anatomi og fysiologi, træning, behandling, ernæring m.m.


Foredraget varer ca. 1½ time og vil indeholde en del teori men også tips til praktiske øvelser. Derudover er der mulighed for demonstration på en eller flere udvalgte hunde.


HUNDEMASSAGE eller KRANIOSAKRAL TERAPI (KST)

Hvad er hundemassage/kst, og hvorfor er det godt for vores hunde? Hvad kan massage/KST betyde for hundens/hestens adfærd? Hvordan virker det på hundene/hestene? Hvilke hunde/heste vil have godt af kraniosakral terapi, og hvordan foregår en behandling?


Foredraget varer ca. 1½ time og vil indeholder teori omkring hundens anatomi samt  information om massagens/KSTs gavnlige effekt. Derudover er der mulighed for demonstration på en eller flere udvalgte hunde.

 

OPVARMNING/NEDKØLING/STABILITETSTRÆNING

Hvorfor er opvarmning og nedkøling vigtigt i forhold til hunde? Hvilke øvelser kan man lave med sin hund? Få konkrete tips og øvelser til, hvordan du holder din hund fit hele dens liv.


Foredraget varer ca.1½ time og vil dels indeholde teori omkring baggrunden for opvarmning/nedkøling dels forslag til øvelser.

 

PRIS PÅ FOREDRAG

Et foredrag koster kr. 3.000,- + moms og kørsel efter statens takster og tilpasses altid efter den forsamling jeg skal tale for.


Hvis du/I ønsker et foredrag om et andet emne end ovenstående eller har ideer til et andet koncept for foredraget er du/I naturligvis altid velkomne til at kontakte mig.