Mail telepati

Mail telepati

For de fleste ejere er det en intens oplevelse at få at vide, hvad deres dyr tænker og føler.

 

Fordelen ved en mail telepati er, at det for mange mennesker kan virke mere overbevisende, end hvis jeg var fysisk til stede med dyret, fordi jeg under en mail telepati kun har et billede og et navn at forholde mig til.

 

Efter jeg har talt med dit dyr, ringer jeg dig op og afleverer budskabet til dig personligt, så du også har mulighed for at spørge ind til de informationer, der kommer.

 

Under en telepati kommer jeg som udgangspunkt ind på følgende emner:

 • Dyrets personlighed og dets opfattelse af sig selv
 • Forholdet til ejeren /rytter/part/tidligere ejer/træner m.m. (Jeg skal bruge deres fornavne)
 • Dyrets egen opfattelse af dets ressourcer og udfordringer i sit arbejde/træningen
 • Dyrets kost (hvad skal du være opmærksom på er godt eller ikke er godt for dyret)
 • Dyrets helbred (NB! Vær opmærksom på, at dyr kun fortæller om ting, der gør indtryk på dem. Dvs. det er ikke nødvendigvis, at en gammel hund fortæller, at den har gigt, hvis det ikke gør indtryk på den. De kan dog fortælle om eventuelle skader eller sygdomme, som du skal være opmærksom på enten i forhold til behandling, træning eller adfærd. (Husk, at jeg IKKE er dyrlæge, og hvis du har mistanke om, at dit dyr er sygt, skal du altid kontakte en dyrlæge)
 • Adfærds-/træningsproblemer med dyret og ønsker til ændringer (her skal jeg vide konkret, hvilke problemer du som ejer oplever for at kunne sende et konkret billede til dyret af, hvad det er den skal ændre og finde årsagen til, hvorfor den gør som det gør).

 

Ønsker du en telepati med dit dyr skal du sende mig en mail med følgende oplysninger:

 • Billede af dit dyr (hel figur, helst af dets ansigt, dyret skal være alene på billedet, billedet skal være skarpt, øjnene skal være tydelige og må ikke være røde)
 • Dyrets navn
 • Eventuelle spørgsmål og ønsker til adfærdsændring (se ovenfor) – husk at dyr kun svarer på det, de bliver spurgt om, så hvis der er noget du gerne vil have svar på, skal du spørge.

 

En mail telepati tager ca. 60 minutter + efterfølgende samtale og koster kr. 1.000,- inkl. moms pr. dyr. Du kan selv booke tid online men vær opmærksom på, at jeg ringer til dig ca. 1 time efter den tid du booker, så du skal helst kunne være klar ved telefonen. Der skal desuden betales forud, når du booker tiden.

 

Dit dyr må gøre som den plejer under telepatien. Du kan dog opleve, at den bliver meget træt, gaber eller falder i søvn i det tidsrum, vi kommunikerer. Det vil derfor være synd for dit dyr, hvis du kræver, at den skal træne intensivt i det tidsrum.

 

For yderligere information er du meget velkommen til at kontakte mig.

 

 

Kontakt

 

 

TO BEHANDLINGSSTEDER:

 • Mørkøv
 • Værløse

Se adresser her

 

Skriv til mig her

Hoffmann Hundemasage & Fysioterapi

v/Helle Hoffmann

Ringstedvej 56

4440 Mørkøv

Tlf.: 27 47 14 91

E-mail:info@helle-hoffmann.dk

 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få automatisk besked om kurser, tilbud m.m.

Tilmelding til nyhedsbrev