Reiki Healing

Reiki healing

Ordet Reiki er japansk og betyder universel energi. Reiki healing en blid, men meget kraftfuld og effektiv form for energi-healing. Det er en komplementær behandlingsform, der går fint i spænd med mange andre behandlingsformer - konventionelle som komplementære. 


Når jeg arbejder med reiki healing kanaliserer jeg universel energi ned gennem min krop og ud gennem mine hænder. Reiki-healing kan afhjælpe mange former for skavanker og ikke mindst skabe ro, balance og harmoni i krop og sind. Reiki healing kan også udføres som fjernhealing - læs mere nedenfor.


Hvad gør Reiki godt for?

Reiki kan mindske stress, give afspænding og aktivere kroppens egen evne til healing. Reiki kan løsne blokeringer i kroppen, dæmpe angst og uro, og mindske smerter og anden ubehag i kroppen. Reiki renser kroppen både på det fysiske såvel som det psykiske pland og giver fornyet energi, så der bliver bedre balance mellem krop, sind og ånd. 


Hvordan foregår en Reiki-healing?

En helkropsbehandling tager ca. 55 minutter, men jeg sætter 1,5 time af, så der er tid til samtale før og efter healingen. Du vil ligge på min briks med al tøjet på og evt. et tæppe over dig. Jeg anbefaler, at du ligger med lukkede øjne, så du kan være mest muligt afslappet. Jeg vil lægge mine hænder på forskellige positioner på din krop og holder mine hænder på hvert sted så længe der er behov for det Du vil måske kunne mærke en prikken, en varme eller kulde - og ofte er det så behageligt at du falder i søvn. Det har ingen betydning om du er vågen eller sover, eller om du mærker noget eller ej. Kroppen skal nok få den Reiki-energi der, hvor den har behov for det. 


Hvordan foregår en fjernhealing?

En fjernhealing varer 30 minutter. Du skal ved bestillingen af fjernhealingen oplyse dit fulde navn og den adresse, du vil opholde dig på, når du modtager healingen. Det skal jeg bruge for at kunne "sende" healingen til den rette person og det rette sted. Du skal også fortælle mig, hvad du ønsker healing på eller for. Vi vil derefter aftale et tidspunkt for healingen. Du (eller dit dyr) skal kunne ligge helt afslappet i det tidsrum healingen foregår. Det vil sige som menneske, skal du sørge for at ligge ned med lukkede øjne og slappe af. Gør du ikke det, kan du risikere, at healingen ikke virker, eller at du bliver dårlig, svimmel eller lign. En fjernhealing er ofte mere kraftfuld end en 1-1 healing, og derfor varer den kun 30 minutter.


Hvor mange behandlinger skal du have?

Det kan afhænge meget fra person til person, hvor mange Reiki-healinger man har brug for. Jeg plejer at anbefale, at du får får mindst 3 behandlinger inden for en forholdsvis kort tid. Det kan nemlig tage lidt tid før Reiki-energien integrerer sig helt i dit system, men efter 3 behandlinger skulle du gerne kunne have mærket en forandring til det bedre. Alt efter hvad du kommer med kan det kræve flere behandlinger udover de 3 første - og måske vil du også have gavn af at komme jævnligt for at få boostet din energi. 


Reiki til dyr

Reiki kan naturligvis også bruges på dyr, og jeg integrerer det i mine behandlinger af hunde og heste, hvor jeg synes det vil gøre gavn. Dyrene er ofte meget mere intuitive end mennesker og kan mærke, at det her er noget, der er godt for dem. Ofte falder de helt hen, når de får healing, og de responderer utrolig godt på healiingen. 
Kontakt


!!!! ONLINE BOOKING !!!!

Book selv den tid, der passer dig bedst, når det passer dig.


2 BEHANDLINGSSTEDER: 

  • Mørkøv - Værløse

Se adresser her


Skriv til mig her

Hoffmann Hundemasage & Fysioterapi

v/Helle Hoffmann

Ringstedvej 56

4440 Mørkøv

Tlf.: 27 47 14 91

E-mail:info@helle-hoffmann.dk


NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få automatisk besked om kurser, tilbud m.m.

Tilmelding til nyhedsbrev