Traume release

Traume release

Mange hunde går rundt med et psykisk eller fysisk traume, der har sat sig som spændinger i deres kroppe. Bliver dette traume sluppet får din hund ro og balance fysik og psykisk. 


Traume release (eller traume forløsning) er en behandlingsform, hvor jeg blidt løsner kroppens erindring om en specifik begivenhed, der har haft negativ indflydelse på hundens nervesystem. 

Alle typer traumer - både fysiske og psykiske - kan forløses, nogle lettere end andre, men bliver alle aspekter forløst, er virkningen permanet. I situationer hvor din hund før har reageret uhensigtsmæssig, kan den nu reagere mere rationelt. 

Traumeforløsning giver din hund ro og balance. 


Hvad er et traume?

Man kan sige, at et traume er et frosset øjeblik, der har sat sig som en blokering i din hunds krop. Disse "frosne øjeblikke" kan være alt fra store traumatiserende oplevelser (fx et overfald fra en anden hund) til helt almindelige dagligdags hændelser (fx et grydelåg, der er faldet på gulvet), som har haft en negativ indvirkning på din hunds nervesystem. 

Disse oplevelser ligger lagret i kroppens cellehukommelse bl.a. i bindevævet, og ud fra denne bevidste eller ubevidste erindring reagerer hunden på omverdenen. Når jeg hjæper hunden med at forløse et traume, "kommunkerer" jeg altså ikke med dens hjerne med med dens krops cellebevidsthed, da hjerne og krop ofte ikke har samme overbevisning. 

Jeg finder de punkter på hundens krop, hvor et specifikt traume har sat sig og får bindevævet til at løsne op og slippe erindringen om traumet. 

Alle typer traumer kan forløses - nogle traumer kræver kun en enkelt behandling, andre traumer sidder lidt dybere og kræver lidt flere behandlinger. 


Hvordan kan det hjælpe mod?

Traume release kan hjælpe på mange psykiske problematikker såsom:

  • angst for andre hunde
  • køre i bil
  • høje lyde
  • alene hjemme problemer
  • angst for fremmede mennesker og børn
  • angst for at gå på trapper
  • adfærdsændringer efter skader og operationer 
  • ... og meget andet. 


Jeg anbefaler tit, at hvis traumet har forårsaget nogle dårlige vaner hos hunden, at man så samtidig får hjælp fra en adfærdsbehandlinger. 


Kontakt


!!!! ONLINE BOOKING !!!!

Book selv den tid, der passer dig bedst, når det passer dig.


2 BEHANDLINGSSTEDER: 

  • Mørkøv - Værløse

Se adresser her


Skriv til mig her

Hoffmann Hundemasage & Fysioterapi

v/Helle Hoffmann

Ringstedvej 56

4440 Mørkøv

Tlf.: 27 47 14 91

E-mail:info@helle-hoffmann.dk


NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få automatisk besked om kurser, tilbud m.m.

Tilmelding til nyhedsbrev