Telepati

Telepati

Spekulerer du nogle gange over, hvad der foregår i dit dyrs hoved? Kunne du tænke dig at lære dit dyr bedre at kende? Og måske få nogle værktøjer til hvordan du kan ændre dit dyrs adfærd?


Under et kursus i Dyrs Energi for nogle år siden fandt jeg ud af, at jeg havde evnen til at kommunikere med dyr. Senere har jeg finpudset mine evner ved at tage en uddannelse ved Ditte Young, som blev afsluttet i marts 2015. I 2018/2019 har jeg desuden taget en efteruddannelse ved Ditte Young og Sebbastian Lorantius.


En telepati foregår pr. mail (læs mere her). Du kan vælge mellem

  • 30 minutter (kr. 600,- PÅSKETILBUDSPRIS kr. 495,-)
  • 60 minutter (kr. 1.100,- PÅSKETILBUDSPRIS kr. 895,-)

Priserne er inkl. moms pr. dyr. Du kan selv booke tid online men vær opmærksom på, at jeg ringer til dig ca. 15 min. efter den tid, du booker, så du skal helst kunne være klar ved telefonen. Der skal desuden betales forud, når du booker tiden.  Inden da skal du have sendt mig et foto af dit dyr - læs mere under telefon-telepati. PÅSKETILBUDSPRISEN ER GÆLDENDE VED BOOKING OG AFHOLDELSE INDEN 1. MAJ 2020   


Kommunikation med dyr via telepati foregår som en dialog ved, at jeg udveksler sætninger, billeder og følelser med dyret. Mange dyr - især heste - er meget åndeligt begavet og har en stor psykologisk forståelse af dem selv, andre dyr og mennesker. Det er dog ikke altid, de kan give udtryk for deres indsigt over for deres ejer – eller måske har ejeren ikke opfanget dyret signaler. Det kan fx være svært at vide om ens dyr er ulydigt eller måske har smerter og derfor reagerer uhensigtsmæssigt.


Den eneste måde dyr kan fortælle sin ejer at der er noget galt, eller at de er utilfredse med noget er ved at protestere for at blive set eller hørt. Det kan fx være en hund der tisser indendørs, en hest der bukker med sin rytter, en kat der forsvinder fra hjemmet. 


Hvis du som ejer ved mere om dit dyrs personlighed, vil du oftest være bedre til at kunne håndtere dyrets protester, og jeg vil kunne give dig nogle værktøjer til hvordan du evt. kan afhjælpe udfordringer ift. dyrets adfærd.


Jeg kan også tage kontakt til afdøde dyr. Det er ofte et stort ønske fra ejere, som ikke har fået sagt ordentligt farvel til deres dyr.

Kontakt


!!!! ONLINE BOOKING !!!!

Book selv den tid, der passer dig bedst, når det passer dig.


2 BEHANDLINGSSTEDER: 

  • Mørkøv - Værløse

Se adresser her


Skriv til mig her

Hoffmann Hundemasage & Fysioterapi

v/Helle Hoffmann

Ringstedvej 56

4440 Mørkøv

Tlf.: 27 47 14 91

E-mail:info@helle-hoffmann.dk


NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få automatisk besked om kurser, tilbud m.m.

Tilmelding til nyhedsbrev